Tilde Bisgård

Autoriseret Psykolog
Uddannet 2014

E-mail: Tilde@psykologsamtalerkbh.dk


Telefon: 60790133

Telefontid man.-fre. kl. 12.15-12.45. Udover dette tidsrum, er du velkommen til at sende sms eller lægge besked – Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Tilde har lokaler på Kvægtorvsgade 1

Om mig

Jeg brænder for arbejdet med samtaleterapi, og for at hjælpe mennesker med at skabe positive forandringer i deres liv. 

Jeg er uddannet cand. psych. fra Aalborg universitet i 2014. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og er autoriseret af Psykolognævnet.

Terapiforløb

For mig er det afgørende, at terapien skal være et trygt rum. At få lov at hjælpe mennesker, med det allermest sårbare, ser jeg som ekstremt meningsfuldt og jeg har stor ydmyghed for den tillid jeg bliver vist. For mig er de vigtigste værdier i terapien, at møde dig med respekt, varme og forståelse. Jeg har stort fokus på, at du udvikler dig i den retning du ønsker, og der vil være løbende evalueringer omkring dette.  

I terapien skal vi sammen være nysgerrige på din aktuelle situation, men også din baggrund. Vi skal sammen forstå dine følelsesmæssige- og relationsmæssige mønstre, strategier og hvornår det bliver svært – Heri ligger nøglen til positiv forandring.

Der er ikke noget der er for stort, eller for småt til at søge terapi: Du er velkommen hos mig, hvad end du har store vanskeligheder, og svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, eller du ønsker selvudvikling og egenomsorg. Problematikkerne kan være meget forskellige. 

Fokusområde

Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi samt terapi til unge. Et terapiforløb kan handle om mange ting, men temaer jeg typisk hjælper klienter/par med er: 

 • Tristhed og depression
 • Sorg
 • Stress
 • Vrede
 • Ensomhed
 • Angst
 • Kærlig og parforhold
 • Graviditet og forældreskab
 • Seksualliv
 • Livskriser
 • Selvværd og præstationspres
 • Autisme
 • ADHD & ADD
Metode

Jeg er inspireret af forskellige metodiske retninger; særligt den psykodynamiske terapi samt at jeg bruger elementer fra den kognitive adfærdsterapi.

Erfaring

Tidligere erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien, pædagogisk psykologisk rådgivning samt Sexologisk klinik (Aalborg Universitetshospital). Jeg har haft selvstændig praksis siden 2018.