På barselsorlov indtil foråret 2025

Josephine Bojsen-Møller
Autoriseret Psykolog
Uddannet 2017

e-mail: josephine@psykologsamtalerkbh.dk
telefon: 51919809

Josephine har lokaler på Østerbrogade 29

Om mig

Jeg er optaget af at hjælpe mennesker med at finde hen til eller tilbage til det, som er vigtigt for dem i livet. Det gør jeg i mit arbejde ved at møde dig med åbenhed og nysgerrighed. I terapien er det desuden vigtigt for mig, at vi sammen kan skabe et trygt rum uden præstationspres, så vi frit kan udforske dit liv.

Jeg er uddannet cand.psych i 2017 fra Københavns Universitet, autoriseret hos Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg er efteruddannet familieterapeut og certificeret i PAR-tjek hos Center for Familieudvikling.

Terapiforløb

I mine samtaleforløb har jeg særligt fokus på at arbejde med din relation til dig selv, til din historie og til andre mennesker i dit liv. Ofte opstår det, der er svært, i kraft af vores levede erfaringer og de relationelle udfordringer, vi møder – en afdækning af det og dine mønstre kan være en vej hen mod at leve det liv, som du gerne vil.

Fokusområde

Ofte kommer vi omkring flere forskellige emner i terapien, men nogle af de temaer, som jeg arbejder allermest er:

  • Depression
  • Angst
  • Familiedynamikker
  • Selvkritik og selvværd
  • Stress og præstationspres
  • Seksuelle overgreb
  • Sorg
  • Ensomhed
  • Parforhold og seksualitet
  • Graviditet og forældreskab
Metode

Mit terapeutiske afsæt er inden for den narrative og systemiske metode. Det er en metode, som giver plads til, at vi sammen kan være nysgerrige på dit liv. Du behøver derfor ikke på forhånd kunne sige, hvad det er, som der er svært for dig, og hvor du gerne vil nå hen – det vil vi undersøge sammen.

Erfaring

Jeg har erfaring med individuel terapi til unge og voksne, parterapi, familieterapi og gruppeterapi til unge. Den erfaring har jeg fået hos Børn og Unges Trivsel og i privat praksis, hvor jeg tilsammen har haft over 2000 samtaler med unge, par og familier.