Terapi til unge

Ungdommen er en afgørende fase i livet – vi brænder for at støtte og hjælpe unge. 

Som ung  kan der være mange grunde til at søge terapi. Det kan både være reaktioner på voldsomme begivenheder i dit liv, men der kan også være mange andre grunde. Vi møder flere og flere unge, der kommer med en følelse af ikke at slå til. En følelse, som ofte passer med symptomer på depression, angst eller stress.
Mange unge oplever i dag et pres for at skulle præstere. Både i forhold til skole, forældre, venner og på sociale medier. Vi møder i samtalerne mange unge, der ikke føler, at de kan leve op til det, de tror alle andre kan. Unge som er skamfulde over sig selv og som ikke tør tale med andre om det.
Vi er optaget af, at vi sammen prøver at forstå, hvad det er, du ikke trives med, og hvad det betyder for den måde du ser dig selv på. Vi vil også have fokus på, hvordan du kan blive klogere på at lytte til dine egne erfaringer om, hvad der er vigtigt for dig.

Ungesamtaler kan være individuelle samtaler eller samtaler, hvor der deltager en forælder eller andre vigtige personer i dit liv.